Rólunk

Hardtest Ipari Kereskedelmi Kft.

Rólunk

Cégünk 1998-ban  a méréstechnikai üzletággal indult a magyarországi piacon. Az évek alatt folyamatosan partnereink és az ipar fejlődéséhez igazítottuk termékválasztékunkat. Ezért termékpalettánkat kibővítettük folyadéktisztító és újrahasznosító rendszerekkel, alkatrészmosó berendezésekkel és ipari elszívó rendszerekkel.

A partnereink a választásban is számítanak a segítségünkre, hiszen sokszor csupán egy előírás van a kezükben. Termékválasztékunkat úgy alakítottuk ki, hogy egy feladat megoldására több lehetőséget is kínáljunk, így együtt gondolkozva találjuk meg a legoptimálisabb technológiát.

Ipari elszívás divízió

Emellett megoldást kínálunk a legkülönbözőbb por-, folyadék- és gázelszívási feladatokra, minden ipari környezetben, akár robbanásveszélyes környezetben is (ATEX).

Ruwac­ – ipari elszívók, porszívók: További információk

Emulzió- és folyadéktisztítás divízó

Cégünk innovatív és költséghatékony berendezések által kínál megoldást a gyártói folyadékok, olajok, emulziók tisztítására, újrahasznosítására. Célunk a gyártás közben használt folyadékok élettartamának hosszabbítása, tisztítása, újrahasznosítása.

A különböző feladatokra az alábbi gyártók berendezései által kínálunk megoldásokat.

Napjainkban a tiszta vizet egyre inkább szűkös természeti erőforrásként tartják számon. Ezen értékes természeti erőforrásunk megóvásához kívánunk hozzájárulni munkánkkal.

Alkatrész mosás divízió

Biztosak vagyunk abban, hogy környezetbarát és költséghatékony rendszereink illeszkednek az Önök céljaihoz.

Pero – alkatrésztisztító berendezések: További információk


Mérőgépek, mérőeszközök, mérőműszerek divízió

A megfelelő mérőeszközt a megfelelő helyen. Ennek jegyében forgalmazunk prémium kategóriájú eszközöket, nagyon erős középkategóriájú termékeket, illetve kedvező árú és minőségű kézi mérőeszközöket. Minden mérési célra megtalálja nálunk a keresett terméket.
Termékeinkből jelentős raktárkészletet tartunk, nagy részük telephelyünkről azonnal szállítható és igény szerint gyári kalibrálással is rendelhető.

Kérjük, tekintse át cégünk fő termékcsoportjait! További információk:

  • Kézi mérőeszközök
  • Vizuális vizsgálóeszközök
  • Mérőmikroszkópok
  • 2D/3D koordináta mérőgépek
  • Szerszámbemérő gépek
  • Keménységmérő gépek
  • Kézi anyagvizsgálati eszközök

További oldalaink

Felkeltettük érdeklődését? Kérjen tőlünk ajánlatot!