Tekintse meg termékeinket!

Cégünk több mint 20 éve forgalmaz méréstechnikai eszközöket, műszereket, mérőmikroszkópokat, mérőgépeket, szoftvereket és további mérési technológiákat ipari felhasználásra, többféle felhasználási területre, széles választékban.
A legegyszerűbb mérőmikroszkópoktól kezdve a bonyolultabb sorozatmérésekhez kifejlesztett mérőgépeken át a digitális mérőprojektorokig széles skálát biztosítunk a pontos és innovatív mérések területén.
A HITEC QCM digitális mérőprojektor a megfelelő választás kisméretű munkadarabok hipergyors és pontos beméréséhez. Kifejezetten alkalmas elektronikai alkatrészek és kisebb megmunkált vagy stancolt alkatrészek méreteinek ellenőrzéséhez.
A HITEC QZW mérőmikroszkópok nagyobb munkadarabok méréséhez, forradalmian egyszerű és nagyszerű M3 mérőszoftverrel, gyártás közbeni és labormérésekhez egyaránt tökéletes választás.
A munkadarabok többdimenziós precíziós beméréséhez elengedhetetlenek a koordináta mérőgépek, alakmérők, kontúrmérők, melyeket évek óta szállítunk az ipar számos területét képviselő üzemeknek.
Kiterjedt hazai és nemzetközi kapcsolatainknak köszönhetően képesek vagyunk a méréstechnika teljes területét lefedni kiváló minőségű és ár-érték arányú termékekkel. Termékeinkből jelentős raktárkészletet tartunk, nagy részük telephelyünkről azonnal szállítható és igény szerint gyári kalibrálással is rendelhető.

Minden mérési célra és problémára megtalálja nálunk a keresett terméket és megoldást!

Fontos Tájékoztató! Az oldal elemei átirányítják Önt a meroeszkozbolt.hu weboldalra.

Mérőeszközök, Ellenőrző eszközök

Tolómérők,
Útmérők

Analóg és digitális tolómérők nagy választékban, nagy méréstartományú műhelytolómérők és speciális kivitelű változatok. Útmérők, elmozdulás mérők és kijelzők.

Mikrométerek
_

Többféle minőségben és kivitelben kínálunk mikrométereket a mérési igény szerint, legyen az analóg mikrométer, digitális mikrométer vagy furat mikrométer.
_

Mérőórák,
Állványok

Mérőórák széles felhasználási területre. Szögtapintós mérőórák, digitális mérőórák, furatmérő készletek (INTO), tapintókaros mérőórák, mérőóra állványok.
_

Vastagság mérők
_

Analóg és digitális vastagságmérők, akár nagyobb kengyelmélységgel vagy ívelt felületeket mérő heggyel. Alaphelyzetben nyitott és zárt típusváltozatok.

Magasság mérők
_

Egyszerűbb előrajzoló magasságmérőket és professzionális 2D magasságmérőket kínálunk partnereink részére. Előrajzoló és mérőhegyek széles választékban.

Mérőhasábok,
Mérőstiftek

Mérőhasáb és mérőstift készletek minden pontossági osztályból. Akár egyedi méretek is rendelhetők. Különféle tolómérő és mikrométer kalibráló készletek.
_

Szögmérők,
Derékszögek

Talpas vagy talp nélküli derékszögek és szögellenőrzők, többféle anyagból és pontossággal. Egyszerű és univerzális szögmérők akár digitális kijelzéssel.

Sablonok,
Etalonok

Érdesség összehasonlító etalonok különféle fémmegmunkálásokhoz. Sablonok: varratméréshez, hézagméréshez, furatméréshez, rádiusz méréshez és szögméréshez.

Élvonalzók, sinus vonalzók,
Vízmértékek

Élvonalzók a felület egyetlenségének ellenőrzésére és szinuszvonalzók szögmérési feladatokra. Egyszerű és precíziós vízmértékek akár digitális kijelzéssel is.

Idomszerek
_

Hagyományos és szabványos idomszerek, beállító gyűrűk, gyors méretellenőrzéshez, különféle kialakításban. Speciális vagy egyedi idomszerek gyártatása.
_

Gránit és fémasztalok,
Prizmák és satuk

Precízen megmunkált gránit asztalok nagy méretekben is, akár a megrendelő egyedi igényeihez igazítva. Prizmák, satuk, munkadarab befogó és pozícionáló eszközök.

Előrajzoló eszközök, körzők,
Karctűk, vonalzók

Megmunkálás előtti, munkadarab jelölő karctűk, körzők, párhuzam előrajzolók, központozók és acélvonalzók változatos kialakításban és méretválasztékban.

Mérőgépek

3D Koordináta mérőgépek
_

A koordináta mérőgépek, 3D mérőgépek elengedhetetlen méréstechnikai elemei a modern ipari cégeknek. Telepített vagy hordozható mérőgépekért keressen minket!

Szerszámbemérő gépek
_

A kitűnő minőségű EZset német szerszámbemérő gépeket a ZOLLER gyártja. Megbízhatóságuk és pontosságuk kimagasló, ezért is vállalunk rájuk 2 év garanciát!
_

Mikroszkópok, optikai vizsgáló eszközök

Nagyítók,
Digitális nagyítók

A legegyszerűbb kézi nagyítóktól az ASH digitális nagyítókig. Azonnali képkészítés, nagyítási faktor választás, méretrács hozzáadás, képmentés, csúcsminőségben.

Mikroszkópok
_

Binokuláris és trinokuláris mikroszkóp vizsgálati és egyszerűbb mérési feladatokra. Digitális video mikroszkóp az ASH-tól, tűéles HD minőségben, a legjobb áron.

Mérőmikroszkópok, projektorok

Egyszerű mérőmikroszkópok
_

Mérőmikroszkóp különféle mérésekhez beépített mikrométerrel vagy műhely mérőmikroszkóp digitális kijelzővel, célszámítógéppel bonyolultabb mérésekhez.

Manuális video mérőmikroszkópok

Manuális mozgatású video mérőmikroszkópok nagy asztalméretekben is. Munkadarab mérések élőképen, professzionális mérőszoftverrel, riportolási lehetőségekkel.

CNC video mérőmikroszkópok
_

Motoros mozgatású CNC video mérőmikroszkópok az ipar minden területére. Nagy pontosságú, villámgyors sorozatmérésekhez, a legbonyolultabb alkatrészekhez is.

Profilprojektorok
_

Vertikális profilprojektor a német Hitec Messtechnik GmbH-tól. A mérőprojektor méréseinek kiértékelését célszámítógép végzi, hozzáadott grafika segítségével.
_

Felület- és alakvizsgáló gépek

Kontúrmérő gépek
_

A német T&S kontúrmérő gépek a legprofesszionálisabb megoldások erre a mérési feladatra. Innovatív technológia, csúcsminőség, multinacionális referenciák!
_

Érdesség mérők
_

Hordozható és telepített érdességmérőink alkalmasak a legprecízebb mérésekhez is.  Gépeink bármilyen paraméterben, bármilyen geometrián pontosan mérnek.

Ultrahangos falvastagság mérők
_

Sokszor egy munkadarab kialakítása nem engedi meg a vastagságmérést hagyományos eszközökkel.
A legtöbb esetben a megoldás egy ultrahangos falvastagságmérő.

Ultrahangos rétegvastagság mérők

Bevonatok vastagságmérésére az egyik legelterjedtebb eszköz az ultrahangos rétegvastagságmérő.
A SAUTER készülékei kitűnő ár/érték arányú közkedvelt megoldások.

Egyéb fizikai jellemzőket mérő műszerek

Erőmérők
_

Erőmérők a legkülönfélébb húzás és nyomás feladatokra. Motoros és manuális teszt állványok, analitikai szoftverek és kiegészítők, befogók nagy választékban.
_

Fénymérők
_

Fényerősség mérő műszerek a német SAUTER cégtől. 200-200.000 lx tartományban többféle felbontásban. Pontos, megbízható fénymérők akár gyártói kalibrálással is.

Zajszintmérők
_

Első osztályú professzionális zajszintmérő műszerek és egyszerű hangerősségmérő eszközök is megtalálhatóak a SAUTER GmbH kínálatában. Kérje ajánlatunkat!

Hordozható keménységmérők
_

Shore, Leeb (visszapattanásos elven működő) és ultrahangos hordozható keménységmérők a SAUTER kínálatában szinte bármilyen anyagkeménység ellenőrzésére.

További információkért tekintse meg weboldalunkat!