Keménységmérő gépek az ipar minden területére

Az általunk képviselt asztali keménységmérő gép gyártónk specialistaként saját know-how-ját egyedi márkanévvel fémjelezte. Világszerte több ezer keménységmérő gép viseli a nevét, és a mai napig is folyamatos fejlesztő munkát végeznek.
Beszállítóink szakértő csapata azon dolgozik, hogy a vevői vizsgálati elvárásoknak megfelelő megoldásokat kínáljon, legyen az standard keménységmérő gép vagy egyedi fejlesztésű berendezés. A keménységmérő gépek forgalmazásán túl szoftveres megoldásokat kínálunk a folyamatok automatizálásához.
A keménységmérő gépeink az ipar minden területére kínálnak megoldást. Hordozható és asztali kivitelű berendezéseink a gyors keménységellenőrzéstől a nagy pontosságú mérésig, elemzésig segítségére lehetnek a bejövő áru ellenőrzésében vagy a gyártás közbeni ellenőrzések elvégzésében.
Asztali kivitelben a mérési igényeknek megfelelően ajánlunk Brinell, Vickers, Rockwell és univerzális keménységmérő gépeket, melyek a digitalizáció minden követelményének megfelelnek. A terhelés ráadását szervomotor végzi, az erő mérése pedig erőmérő cellával történik. Kínálatunk 0,01-3 000kg-ig mikro és makro terheléstartományban is tartalmaz keménységmérő gépeket.
A referenciák a széles termékpalettát tükrözik: autóipar és az autóipar beszállítói, gépgyártás, fémfeldolgozás, és további High-Tech ágazatok, valamint oktatási intézmények. Berendezéseinket kutatásfejlesztési és oktatási célokra is ajánljuk. Kezelésük könnyen és gyorsan elsajátítható.
Alapkészülékektől a teljesen automata kivitelig kínálunk megoldásokat. A két véglet között pedig végtelen a lehetőségek tárháza.

Fontos Tájékoztató! Az oldal elemei átirányíthatják Önt a kemenysegmerogep.hu weboldalra.

Rockwell keménységmérő gépek
Vickers keménységmérő gépek
Brinell keménységmérő gépek
Univerzális keménységmérő gépek
Egyedi keménységmérő gépek
Szoftver megoldások
Tartozékok
További információkért tekintse meg weboldalunkat!