Az ipari elszívás piacvezető márkája - Ruwac

Porokhoz, folyadékokhoz és veszélyes anyagokhoz. Nálunk megtalálja a megfelelőt… Ipari elszívó berendezés.

Immár ötödik éve, hogy a Hardtest Kft. – mint a Ruwac Industriesauger GmbH gyártó kizárólagos hazai képviselője – értékesíti, karbantartja és szervizeli a Ruwac csúcsminőségű ipari elszívó berendezéseit.

A Ruwac termékei egyedülállóak a piacon a versenytársak kínálatához képest a moduláris rendszernek, az ATEX robbanás-biztos megfelelőségnek és a garantált német minőségnek köszönhetően.

Minden alkalmazáshoz a legmegfelelőbb megoldást, az ideális elszívó berendezést kínáljuk: a folyékony, a szilárd, az ártalmatlan vagy akár a gyulladásveszélyes anyagokhoz egyaránt.

Miért érdemes minket és a Ruwac-ot választania?

Tudjon meg mindent a Ruwac-ról!

A Ruwacról

A Ruwac termékei a moduláris rendszernek, az ATEX robbanás-biztos megfelelőségnek és a garantált német minőségnek köszönhetően egyedülállóak a piacon a versenytársak kínálatához képest.

Termékek

Elszívóink kiválóan alkalmasak munkaponton történő közvetlen alkalmazásra, legyen szó akár fémforgács vagy fém- és műanyag porok illetve szerves eredetű porok elszívásáról. További előnyük, hogy könnyen mobilizálhatóak, az akár 20 méteres csatlakozó kábelnek és 15 méteres szívócsöveknek köszönhetően bárhová elérnek, így általános takarítási felhasználásra is megfelelnek.

Alkalmazási területek

A felhasználási területek végtelen sora a Ruwac moduláris rendszerének köszönhető. Egyedi igények és az adott munkafolyamatok specialitásai szerint állítjuk össze a terméket.

Por, gáz, folyadék? Fém, műanyag, vagy vegyi anyag? Nagy szemcséjű forgács vagy a levegőben keringő nano méretű szemcsék? Tűzveszélyes, robbanékony vagy ártalmatlan anyag? Apró minták vagy tonnányi mennyiség? Nálunk megtalálja az Ön területének leginkább megfelelő konstrukciót.

Felkeltettük érdeklődését? Kérjen tőlünk ajánlatot!