A H2O GmbH. jövőképe

Fenntartható ipari szennyvíztisztító rendszer a H2O-tól: A zéró szennyvízkibocsátásért

“Hiszünk egy olyan jövőben, ahol a különböző ipari ágazatok szennyvízmentessé válhatnak. Ezért a célunk, hogy az elsők legyünk a szennyvízmentes termelés megvalósításában.”

(Matthias Fickenscher és Frank Schlegel, a H2O GmbH. vezérigazgatói)

lake

A szennyvízkibocsátás nélküli ipar jövőképe vezérel bennünket. Annak érdekében, hogy a jövő generációi is egy tiszta világban élhessenek.

A világ vízkészletei egyre szűkösebbek, de nyílt vizeink szennyezése továbbra is zajlik. Számos ipari ágazatban keletkezik ipari szennyvíz, mely komoly problémát jelent a környezetünkre nézve. Cégünk 1999-es megalakulása óta –több mint 25 éve– követjük a szennyvízmentes jövő létrehozásának vízióját, ezért dolgozunk a lehető leginkább fenntartható, hatékony és megbízható szennyvízkezelő rendszer létrehozásán.

A legmodernebb szennyvíztisztító rendszerek használatával maradandóan hozzájárulunk a szennyvízmentes ipari termelés megteremtéséhez, annak érdekében, hogy a jövő generációi tiszta és egészséges környezetben élhessenek.

A H2O úttörő az ipari szennyvízkezelés, az energiahatékonyság és a vákuum-desztilláció területén

Küldetésünk a fenntartható ipari szennyvízkezelés a szennyvízkibocsátás nélküli termelés érdekében. A VACUDEST vákuum-desztillációs szennyvízkezelő rendszerek használatával ügyfeleink számára garantált a biztonságos hosszú távú befektetés és a hosszú élettartam.

Ma a tulajdonosai által irányított H2O a világ legtapasztaltabb szakembereivel dolgozó vállalkozásai közé tartozik a fenntartható ipari szennyvíztisztítás területén. A vákuum-desztilláció ipari felhasználásának úttörőjeként elértük, hogy az ipari szennyvíz újrafelhasználhatóvá váljon.

h2o

A VACUDEST márka hatékony, környezetbarát és víztakarékos szennyvízkezelő megoldást kínál, lehetővé téve a zéró szennyvízkibocsátást az ipari termelés területén

A tökéletességre való törekvés és szolgáltatásaink folyamatos bővítése minőségi követelményeink alapelvei közé tartoznak. A H2O szennyvízkezelő rendszere biztos befektetés a szennyvízmentes jövőbe.

Minden nap azon dolgozunk, hogy egy lépéssel közelebb kerüljünk célunkhoz, egy szennyvízmentes jövőhöz. Lépjen velünk kapcsolatba még ma, és kérje szakértőnk tanácsát, hogy Önnek is segíthessünk az ipari termelés szennyvízmentesítésében!