Gyártásközi oldószeres mosás

Alkatrész mosás

Gyártásközi oldószeres mosás

Rendszereink az olajjal és zsírral erősen szennyezett munkadarabok zsírtalanítására és tisztítására használhatók a gyártás különböző szakaszaiban.

A PERO alkatrészmosó rendszerek precízen távolítják el az olaj-szennyeződéseket, így az alkatrészek a magas tisztasági előírásoknak is meg tudnak felelni. A tisztítási folyamat során felhasznált számos kereskedelmi forgalomban kapható oldószer probléma nélkül használható az “R” és “S” sorozat összes gépében. A teljes zárt rendszerben, vákuum alatt működő rendszerek lehetővé teszik a klórozott/halogénezett, szénhidrogénezett/nem halogénezett, módosított alkoholos oldószerek használatát. A rendszer csaknem kibocsátásmentes működése rendkívül alacsony oldószer fogyasztása költséghatékony, és védi az embereket illetve a környezetet.

A PERO R-sorozat rendszerei néhány egyszerű lépéssel módosíthatók, ha másik oldószerre vált.

Berendezések

R0

Komponensek hatékony tisztítására alkalmas rendszer, mely minden elterjedt oldószerrel működik. Az R0-t köztes vagy végső tisztításra tervezték, s megbízható eredményt biztosít legkisebb alkatrészek műszaki tisztaságának elérése során.

A R0 szériának 2 modellje van, a szélesített X modell és a hosszabbított Y modell. A két modell ugyanazokból a modulokból és komponensekből áll és azonos alapszerkezetük van.

Az erőteljes integrált desztilláló egység, a tisztító közeg folyamatosan újrahasznosítható és ebben rejlik a tisztítási folyamat magas minősége.

S1

Az SI rendszer a komponensek hatékony tisztítását teszi lehetővé szénhidrogénekkel és módosított alkoholokkal.

Kompakt rendszer, mely energiatakarékosan zsírtalanítja és tisztítja a különböző geometriájú és anyagú és feldolgozás feltételeket igénylő alkatrészeket. Az S1 tisztító rendszer erőteljes tisztítási technológia, melyet köztes vagy végső tisztításra terveztek.

Az integrált bepárló egység, a tisztítási közeg folyamatos újrahasznosítása és így a megbízható tisztítási eredmények garantálják a folyamatosan magas minőséget. Bevált alkatrészek, modern tisztítási technológia és önműködő karbantartási programok garantálják a magas megbízhatóságot és rendelkezésre állást.

R1

Komponensek tisztításának hatékony rendszerei minden szokásos oldószerrel. Az R1 széria tisztítórendszerei garantálják a nagy hatékonyságot. A viszonylag rövid ciklusidő példátlan s tartósan magas oldószerminőséget biztosít a nagyon magas tisztasági követelményeknek, amelyek állandó alapon reprodukálhatók. Tehát a műszaki tisztaságra vonatkozó legmagasabb követelmények is teljesíthetők.

A forgácsképződéssel járó fémmegmunkálás teljes skálája tökéletesen tisztítható az R1 sorozat rendszerében, valamint műanyagból, kerámiából vagy üvegből készült alkatrészek.

R2

A különböző kamraméretek teszik az R2-t a legrugalmasabb tisztítórendszerek osztályába. Az R2 zsírtalanítja, tisztítja és felületkezeli az alkatrészeket, energiatakarékosan, környezetbarát és gyors módon. A termékhordozó mérete és a tisztítás ciklusidő határozza meg a tisztító rendszer teljesítményét.

Az R2 csúcsértékeket ér el egy új kialakítással és egy fejlett technológiával.

R4

Az R4 sorozat nagy mennyiségű alkatrész vagy nagyméretű munkadarab tisztító rendszer.  A biztonság szempontjából releváns folyamatparaméterek folyamatos nyomonkövetése lehetővé teszi a rendszer biztonságos üzemeltetését.

R5

Az R5 a legnagyobb beépített PERO rendszer. A gyártási tétel mérete miatt az R5-öt gyakran használják fémlemez nagy mennyiségben történő előállítása során vagy terjedelmes munkadarabok esetén.

A biztonság szempontjából releváns folyamatparaméterek állandó nyomon követése lehetővé teszi a rendszer biztonságos, biztonságos üzemeltetését és a nemzetközi biztonsági és kibocsátási előírások betartását.